Clever Host - Legalitate


Partile contractante

Prezentul document reprezentand Termenii si Conditiile de Utilizare, este Contractul de Furnizare Servicii de gazduire pe servere virtuale, denumit in continuare "TCU". Prezentul TCU este incheiat intre dumneavoastra (numit in continuare "dvs", "al dvs." sau "beneficiar") in calitate de beneficiar si PFA Preda G. Gabriel (numit in continuare "nostru", "al nostru", "CLEVER HOST", "PFA Preda G. Gabriel " sau "furnizor") in calitate de furnizor de servicii de gazduire pe servere virtuale. Fiind cea mai recenta versiune a TCU.

Folosirea serviciilor noastre constituie subiectul prezentului contract (TCU). PFA Preda G. Gabriel ., cu sediu social in Str. Savenilor, Nr. 48, judetul Botosani, este inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub numarul F7/685/2018, avand CUI 39728299, reprezentata de Dl. Gabriel Preda.

S-a incheiat prezentul Contract, ale carui prevederi si clauze, convenite in virtutea dreptului libertatii contractuale, au fost stabilite prin acordul nostru comun si cu respectarea legii. Prezentul contact (TCU) serveste ca baza legala pentru toate serviciile furnizate de PFA Preda G. Gabriel . PFA Preda G. Gabriel isi rezerva dreptul de a modifica, schimba, inlatura sau adauga termeni si conditii prezentului TCU, incluzand, dar nelimitandu-se la acestea: termeni, amenzi/taxe aplicabile, politici de functionare, utilizare / comportament a clientilor in raport cu imaginea, angajatii PFA Preda G. Gabriel . PFA Preda G. Gabriel poate beneficia de acest drept fara notificari sau instiintari prealabile. Indiferent de comunicarile/instiintarile anterioare, utilizarea continua a serviciilor reprezinta acordul Dvs. asupra acestor modificari.

Verificarea periodica a modificarilor si schimbarilor intervenite in prezentul TCU, precum si corectitudinea datelor furnizate de Dvs. sunt in intregime responsabiliatea Beneficiarului.

PFA Preda G. Gabriel isi rezerva dreptul de a alege clientii.

PRIN COMPLETAREA FORMULARULUI DE COMANDA SI BIFAREA CASUTEI "DA" SUNT DE ACORD CU TERMENI SI CONDITIILE DE UTILIZARE :

 • 1. REPREZINTA O GARANTIE CA SUNTETI PERSOANA FIZICA, CA AVETI IMPLINITA VARSTA DE 14 ANI. IN CAZUL IN CARE REPREZENTATI O PERSOANA JURIDICA, PARTENERIAT SAU ORICE ALTA FORMA JURIDICA DE ORGANIZARE IN CONFORMITATE CU STANDARDELE DE COMERT INREGISTRAREA DVS. ESTE O GARANTIE.
 • 2. SUNTETI DE ACORD SA FURNIZATI IN FORMULARUL DE COMANDA INFORMATII CORECTE, CLARE SI REALE, INCLUZAND ORICE TIP DE INFORMATIE NECESARA PENTRU CONDITIILE DE PLATA SI VA ANGAJATI SA ACTUALIZATI IN MOD CORECT SI PERMANENT PREZENTELE INFORMATII.
 • 3. REPREZINTA SI GARANTEAZA CA AVETI AUTORITATEA DE A UTILIZA SERVICIILE CONFORM PREZENTULUI TCU. IN CAZUL IN CARE NU SUNTETI DE ACORD / NU VA MANIFESTATI ACORDUL ASUPRA TERMENILOR SAU ORICAROR ALTOR MODIFICARI, SINGURA OPTIUNE ESTE ACEEA DE A NOTIFICA DEPARTAMENTUL PLATI ASUPRA DORINTEI DE A REZILIA UNILATERAL PREZENTUL TCU.;
 • 4. IN CAZUL IN CARE SE DOVEDESTE CA DATELE CONTULUI CLIENT SUNT FALSE, PFA Preda G. Gabriel ARE DREPTUL SA INCHIDA CONTUL PERMAMENT FARA PREAVIZ. IN ACEST SENS PFA Preda G. Gabriel ARE DREPTUL SA SOLICITE CLIENTULUI O COPIE A ACTULUI DE IDENTITATE. IN CAZUL NEPREZENTARII ACESTUI ACT SE CONSIDERA CA DATELE CONTULUI SUNT FALSE, FAPT CARE DUCE LA SUSPENDAREA CONTULUI SI A TUTUROR SERVICIILOR AFERENTE ACESTUIA.
 • Atentie! Falsul in acte/declaratii este ilegal si se pedepseste conform legii!

 • Art. 326: Declararea necorespunzatoare a adevarului, facuta unei persoane dintre cele prevazute in art. 175 sau unei unitati in care aceasta isi desfasoara activitatea in vederea producerii unei consecinte juridice, pentru sine sau pentru altul, atunci cand, potrivit legii ori imprejurarilor, declaratia facuta serveste la producerea acelei consecinte, se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda.
 • Art. 331 Falsul privind identitatea: Prezentarea sub o identitate falsa ori atribuirea unei asemenea identitati altei persoane, prin folosirea frauduloasa a unui act ce serveste la identificare, legitimare ori la dovedirea starii civile sau a unui astfel de act falsificat, pentru a induce sau a mentine in eroare un functionar sau o institutie publica, in vederea producerii unei consecinte juridice, pentru sine ori pentru altul, se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani.
 • Obiectul contractului

  Obiectul contractului il constituie furnizarea de catre PFA Preda G. Gabriel a urmatoarelor servicii:
 • Gazduirea siteului sau a siteurilor web contractate.
 • Gazduirea jocurilor contractate.
 • Asistenta tehnica online si/sau telefonica in cazuri exceptionale pentru utilizarea serviciilor de gazduire.
 • Inregistrarea de nume de domenii din zona .ro si internationale .com, .net, .org, .info, .biz, .eu, etc.
 • Licente Servicii.
 • Radio Online.
 • Reseller Servicii.
 • Inchirierea de servere virtuale.
 • Valoarea serviciilor si termenii de plata

  PFA Preda G. Gabriel va emite facturi proforme pe baza carora va trebui sa achitati contravaloarea Serviciului contractat. Frecventa de facturare o veti alege dumneavoastra, initial prin intermediul formularului de comanda, iar apoi printr-o solicitare adresata departamentului Plati in scris prin transmiterea unui tichet din aria de client sau prin fax.

  Plata efectuata valabil nu are caracter returnabil, nici in cazul in care renuntati anticipat la serviciile de gazduire decat in primele 14 de zile de valabilitate a contractului. Plata se face in euro sau in lei la cursul de schimb a BNR + 2% din ziua emiterii facturii proforme.

  In caz de neplata PFA Preda G. Gabriel are dreptul de a intrerupe furnizarea serviciului fara nici o notificare prealabila. Prin intreruperea serviciului se intelege SUSPENDAREA sau STERGEREA definitiva a contului de pe serverele PFA Preda G. Gabriel . Decizia asupra formei de intrerupere a serviciului apartine in exclusivitate furnizorului. Prin neplata serviciilor furnizate beneficiarul renunta in mod expres la alte drepturi si protectie legala.

  Trecerea la un abonament superior sau inferior se poate face in orice moment, conform posibilitatii tehnice a furnizorului la acel moment si conform regulilor stabilite prin prezentul TCU sau afisate public in sectiunea Intrebari Frecvente.

  Timpul de activare a serviciilor comandate este de aproximativ 3-4 zile de la confirmarea platii. PFA Preda G. Gabriel poate schimba oricand tarifele pentru serviciul de gazduire, sau bazele pe care se determina orice taxa sau sa instituie orice noua taxa. In caz de reinoire preturile pot fi schimbate fara nici o notificare prealabila.

  Perioada contractuala incepe din data in care serviciul dumneavoastra a fost activat, si ramane valabila pentru perioada selectata de dumneavoastra in formularul de comanda. In cazul in care doriti sa renuntati la Serviciul furnizat de PFA Preda G. Gabriel trebuie sa anuntati PFA Preda G. Gabriel (departamentul plati) despre asta in scris prin tichet sau fax.

  Renuntarea la serviciile contractate

  PFA Preda G. Gabriel poate inceta furnizarea serviciului contractat de catre beneficiar, imediat, irevocabil si fara notificare prealabila, daca:

 • Dvs. nu ati respectat, violat sau ati tratat necorespunzator prezentul regulament, incluzand orice alte regulament CLEVER HOST sau nu ati respectat legea romana aplicabila.
 • Dvs. ati furnizat la inregistrare informatii false.
 • Dvs. nu ati respectat conditiile referitoare la acuratetea, claritatea si validitatea datelor de inregistrare.
 • Dvs. nu ati raspuns comunicarilor trimise pe adresa de email declarata la inregistrare.
 • Dvs. sunteti angajat in activitati ilegale, frauduloase sau orice tip de activitati - vanzarea de produse sau servicii care intra in incidenta legii.
 • Dvs., un reprezentant/angajat al dumneavoastra, un partener (persoana juridica sau persoana fizica) sau un reprezentant/angajat al unui partener este implicat in nume personal sau ca reprezentant legal in activitati care sa prejudicieze drepturile sau reputatia PFA Preda G. Gabriel .
 • Dvs. nu ati achitat valoarea serviciului contractat.
 • Orice incetare a serviciilor oferite de PFA Preda G. Gabriel are efecte imediate. PFA Preda G. Gabriel poate optional sa notifice clientul asupra incetarii furnizarii serviciilor.

  Aditional termenilor mentionati mai sus orice parte a acestei conventii poate denunta prezentatul TCU daca:

 • Orice parte nu respecta termenii si conditiile prezentului regulament si nu depune toate diligentele necesare pentru a remedia situatia aparuta in timp de 30 de zile de la primirea preavizului de la cealalta parte, exceptand cazul nerespectarii obligatiei de plata, si neonorarea obligatiei timp de 5 zile calendaristice din momentul instiintarii primite de la PFA Preda G. Gabriel .
 • Cealalta parte este declarata in stare de faliment si s-a pornit actiunea de lichidare judiciara.
 • Cealalta parte este declarata in stare de faliment si s-a pornit actiunea de lichidare judiciara daca procedura nu e retrasa timp de 60 de zile de la incepere.
 • In cazul in care o autoritate statala aduce argumente solide care incrimineaza prezentul TCU si serviciul, aducand prejudicii ordinii de drept PFA Preda G. Gabriel poate suspenda serviciul fara alte obligatii aferente.

  In cazul in care PFA Preda G. Gabriel suspenda doar o parte a Serviciului Dvs., ca urmare a nerespectarii TCU, aceasta nu suspenda obligatia Dvs. de a plati taxele in intregime.

  In cazul in care PFA Preda G. Gabriel suspenda intregul Serviciu sunteti obligat la plata taxelor aferente utilizarii serviciului pana la data mentionata in acordul de inregistrare, taxe aplicabile si in cazul suspendarii inainte de termen. In cazul in care PFA Preda G. Gabriel suspenda intregul serviciu pe motiv de neplata a serviciilor de gazduire, pentru reactivarea serviciul sunteti obligat, la plata facturii sau dupa caz a facturilor restante.

  Renuntati in mod expres la alte drepturi si protectie legala si conditii care ar putea fi in conflict cu termenii prevazuti in TCU.

  Proprietatea informatiilor din cont de gazduire

  Accesul la contul de gazduire pe serverele PFA Preda G. Gabriel se face prin intermediul unui nume de utilizator si o parola transmise de catre PFA Preda G. Gabriel in momentul activarii contului de gazduire. Sunteti de acord sa pastrati aceasta parola confidentiala.

  Sunteti responsabil de mentinerea securitatii contului Dvs. si sunteti raspunzator pe deplin de toate activitatile ce se desfasoara in contul Dvs. si orice actiuni efectuate in legatura cu numele domeniului Dvs. inclusiv cu cele efectuate de userii adreselor de email de pe domeniul Dvs. sau de actiunile partenerilor (reprezentati legali sau angajatii acestora) angajati in realizarea/intretinerea si sau promovarea siteului Dvs.

  Sunteti de acord sa anuntati PFA Preda G. Gabriel de orice acces neautorizat sau alte brese de securitate. PFA Preda G. Gabriel nu isi asuma responsabilitatea pentru orice pierdere sau paguba care tine de posibilitatea Dvs. de a o remedia. Luati cunostinta si sunteti de acord ca sub nici o forma PFA Preda G. Gabriel nu este raspunzator, in nici un mod, pentru actiunile sau omisiunile dvs. sau ale utilizatorilor resurselor contului de gazduire, carora dvs. le dati acces, nici chiar in cazul pagubelor produse in orice fel de acestia datorita unor actiuni sau omisiuni. In cazul in care vor trebui platite unele sume de bani cu titlu de despagubiri sau amenzi si nu numai, dvs. veti fi obligat sa platiti aceste sume de bani, ci nu PFA Preda G. Gabriel .

  Dvs. sau partenerii sau reprezentatii partenerilor carora le-ati permis accesul la contul de gazduire nu pot utiliza reteaua PFA Preda G. Gabriel pentru a incerca sa evite autentificarea sau sa pacaleasca securitatea oricarui server, retea sau a altui cont. Aceasta include, dar nu se limiteaza numai la: accesarea datelor care nu sunt destinate clientului, logarea la un server sau la un cont pentru care clientul nu are accesul autorizat, spargerea parolelor, verificarea securitatii altor retele cautand slabiciunile sau incalcarea altor politici de securitate ale organizatiei.

  Dvs., partenerii sau reprezentatii partenerilor carora le-ati permis accesul la contul de gazduire, nu au dreptul de a incerca sa impiedice sau sa opreasca serviciul oricarui utilizator, server sau retea. Aceasta include, dar nu se limiteaza la atacuri de tipul denial of service, mail bombing sau alte incercari deliberate de a bloca un server sau o retea. PFA Preda G. Gabriel va coopera cu autoritatile care investigheaza incalcarea securitatii sistemelor sau retelelor altor site-uri, inclusiv cu autoritatile care investigheaza fapte penale. Utilizatorii care incalca securitatea sistemelor sau retelelor pot fi trasi la raspundere prin procese civile sau penale.

  Utilizarea serviciului

  Toate serviciile oferite de PFA Preda G. Gabriel pot fi utilizate numai in scopuri legale. Sunt interzise transmiterea, stocarea sau prezentarea de informatii, date sau materiale care incalca legile romanesti si internationale. Printre acestea putem enumera, dar nu ne limitam numai la: materiale copiate fara permisiunea proprietarilor, materiale care profereaza amenintari sau cu caracter obscen, materiale protejate de secrete comerciale sau cu un alt statut.

  Clientul este de acord sa nu ceara despagubiri si sa nu traga la raspundere PFA Preda G. Gabriel pentru nici o pretentie rezultata din utilizarea serviciului care prejudiciaza clientul sau o terta parte.

  Cum cumpar produse de pe site-ul www.clever-host.ro ?

  PFA Preda G. Gabriel . vinde on-line produsele sale prin intermediul serviciilor de plata on-line ale www.mobilpay.ro, www.paysafecard.com, www.paypall.com, www.platiprinsms.ro . In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line.

  Puteti cumpara produsele noastre on-line urmand 3 pasi:

 • a. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe linkul "Cumpara acum!"
 • b. Introduceti datele dvs. personale.
 • Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre PFA Preda G. Gabriel ., nici de catre operatorii de plati. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, PFA Preda G. Gabriel . nu va putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra.

  Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin selectarea meniului de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand "Pasul urmator".

 • c. Introduceti datele despre credit/debit card:
 • Daca ati ales metoda de plata "Card credit/debit" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

  Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

  Politica de securitate

  Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?

  Riscurile asociate unei plati on-line sunt:

  Datele personale introduse de dumneavoastra pentru completarea comenzii sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. PFA Preda G. Gabriel . garanteaza securitatea sistemelor sale informatice.

  Datele dumneavoastra in cazul platilor prin card bancar, numar de card, data expirarii, etc. sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. In cazul sistemului "3D Secure" aplicat de catre MobilPay pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele ePayment, aceastea fiind direct introduce in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz. In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul "3D Secure", autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra , similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. Cititi "Verified by Visa" si "SecureCode" pentru detalii complete legate de sistemul "3D Secure".

  Metode de plata

  Puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: card de credit/debit, transfer bancar/ordin de plata, sms, paypall, paysafecard. Daca ati selectat card de credit/debit ca metoda de plata, este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

  Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat. Pentru comenzi pentru care ati selectat metoda de plata prin transfer bancar, procesarea comenzii se va face doar dupa confirmarea creditarii contului cu suma transferata, introducandu-se astfel un decalaj de 2-4 zile, de la caz la caz.

  Politica de returnare a banilor

  Banii se pot returna in termen de 14 zile de la data platii.

  Pentru asta trebuie sa trimiteti un email la contact@clever-host.ro prin care sa cereti returnarea banilor.

  Nota! In cazul domeniilor web plata nu are caracter returnabil!

  Nota:

  Pornografia cu copii este interzisa pe serverele noastre. Aceasta interdictie este valabila si pentru toate site-urile care promoveaza activitati ilegale sau contin materiale care pot aduce prejudicii serverelor noastre sau oricaror altor servere de pe Internet. Link-urile catre astfel de materiale sunt de asemenea interzise.

  CLEVER HOST este singura autoritate in masura sa hotarasca ce materiale constituie o incalcare a acestei prevederi. Clientul trebuie de asemenea sa ia nota ca distribuirea si/sau transmiterea de mesaje sau materiale obscene, indecente sau care incalca legile bunei cuviinte si ale decentei pot fi pedepsite de legile in vigoare.

  Cateva exemple de materiale sau link-uri care nu sunt acceptabile:

 • Software piratat.
 • Programe sau arhive pentru hackeri.
 • Site-uri de Warez.
 • Proxy, si platforme proxy.
 • Software pentru trimiterea de email-uri nedorite (SPAM).
 • Download mp3, filme pentru care Dvs. nu aveti acordul proprietarului drepturilor de autor.
 • In acest moment nu permitem:
 • Rularea de software pentru IRC gen eggdrop sau BitchX.
 • Chat Room-uri proprii fiecarui client.
 • Programe care ruleaza in continuu in background.
 • Aditional, nu aveti voie sa postati, trimiteti sau sa retransmiteti sau stocati materiale cu ajutorul contului de gazduire pe care PFA Preda G. Gabriel considera ca:

 • Violeaza o lege sau regulament local sau strain.
 • Este amenintator, obscen, indecent, defaimator sau poate afecata un individ, grup sau entitate.
 • Violeaza dreptul oricarei persoane, inclusiv drepturile protejate de copyright, secretul comercial, inventii sau alte drepturi de proprietate intelectuala, precum si instalarea sau distribuirea de software "pirat" la alte produse care nu au licenta potrivita pentru utilizare, aceste exemple nu sunt limitative si se refera inclusiv la linkuri catre asemenea servere.
 • Sunteti de acord sa NU:

 • Uploadati, postati, transmiteti sau sa faceti disponibil (referire) prin alt mod continut care este ilegal, daunator, amenintator, abuziv, hartuitor, defaimator, vulgar, obscen, calomnios, care incalca intimitatea altora, cu caracter pentru adulti, rasial, etnic sau in alt mod condamnabil.
 • Prejudiciati minorii in orice fel.
 • Sumati identitatea altei persoane fizice sau juridice, chiar si a unui oficial PFA Preda G. Gabriel , conducator de forum, ghid sau gazda, sau sa declarati in alt mod legatura dvs. cu o persoana fizica sau juridica.
 • Falsificati headerele sau sa manipulati in alt mod elementele de identificare pentru mascarea originii continutului transmis prin intermediul serverelor PFA Preda G. Gabriel .
 • Uploadati, publicati sau transmiteti continut pe care nu aveti dreptul sa il comunicati sub incidenta legii sau a unor obligatii contractuale (de exemplu, informatii interne, drept de proprietate, confidentialitate invatate si discutate ca parte a unui contract de munca sau sub angajament de confidentialitate).
 • Uploadati, postati sau transmiteti in alt mod continut care incalca patentele (brevetele), marcile inregistrate, secretele de marca, drepturile de autor, drepturile la intimitate sau publicitate, sau alte drepturi de proprietate ale oricarei parti.
 • Uploadati, postati sau transmiteti emailuri comerciale nesolicitate, denumite "spam". Aceasta include marketingul neloial, publicitatea sau alte activitati legate de "spam", cum ar fi:
 • Trimiterea de email-uri in masa catre recipienti care nu au solicitat email sau sa trimiteti cu adresa de raspuns falsa
 • Promovarea unui site prin linkuri, titluri, descrieri neadecvate, sau Promovarea site-ul prin postarea repetata de texte identice in forumurile publice.
 • Uploadati, postati sau transmiteti in alt mod materiale care contin virusi sau alte coduri, fisiere sau programe realizate pentru a intrerupe, distruge sau limita functionarea oricarei componente software sau hardware a serverelor PFA Preda G. Gabriel sau ale unei terte parti.
 • Conturbati sau sa intrerupeti Serviciul sau serverele sau retelele legate de Serviciu, sau sa incalcati cerintele, procedurile, politicile sau regulamentele legate despre Serviciu.
 • Incalcati intentionat sau nu orice lege locala, statala, nationala, sau internationala in vigoare sau politicile ICANN.
 • Furnizati suport material sau resurse (sau sa ascundeti sau sa deghizati natura, locatia, sursa sau proprietatea suportului material sau a resurselor) oricarei organizatii.
 • Urmariti sau hartuiti in alt mod pe cineva.
 • Interveniti sau sa intrerupeti serviciul sau serverele sau retelele conectate la Serviciu, sau sa nu respectati orice cerinte, proceduri, politici sau regulamente a retelelor conectate la reteaua PFA Preda G. Gabriel .
 • Colectati, transmiteti sau sa stocati date personale sau financiare despre orice individ sau entitate.
 • Promovati sau sa furnizati informatii de pregatire despre activitati ilegale, sa promovati violenta fizica si jignirile impotriva unui individ sau grup, sau sa promovati orice act de cruzime fata de animale. Aceasta include dar nu numai, furnizarea de instructiuni privitoare la realizarea bombelor, grenadelor si altor arme, si crearea de site-uri "Crush".
 • Sunteti de acord sa nu implicati PFA Preda G. Gabriel , in orice cereri sau plangeri rezultand din Serviciu care va cauzeaza pagube dumneavoastra sau altei parti. PFA Preda G. Gabriel isi rezerva dreptul sa va investigheze pe dvs., afacerea dvs. si/sau personalul dvs., site-ul dvs., serverul dvs. si materialele continute de site in orice moment. Aceste investigatii vor fi facute doar in beneficiul PFA Preda G. Gabriel si nu pentru beneficiul dvs. sau unei terte parti. Daca investigatia releva orice informatie, actiune sau omisiune care in opinia PFA Preda G. Gabriel constituie o violare a legilor sau a regulamentelor nationale sau internationale sau a politicilor PFA Preda G. Gabriel , PFA Preda G. Gabriel va putea inchide imediat serviciile dvs. si sa notifice aceasta actiune prin email la adresa furnizata in formularul de comanda.
 • Sunteti de acord sa renuntati la dreptul de actiune sau orice revendicare pe care le-ati putea avea impotriva PFA Preda G. Gabriel pentru asemenea actiuni.
 • Suport, garantii si domenii web

  Clever Host isi rezerva dreptul sa stabileasca limite sau sa extinda orice fel de suport oferit pentru serviciul contractat, si orele la care este disponibil.

  Sunteti de acord sa oferiti garantii pentru Clever Host si partenerilor sai ca nu veti avea pretentii sau cereri, incluzand taxele mandatarilor cerute de a o treia parte datorate aparitiei acesteia in Continutul site-ului dvs., folosirii de catre dvs a Serviciului, relatiei dvs cu Serviciul, incalcarii TCU de catre dvs sau incalcarii oricaror altor drepturi ale altei parti, incluzand , dar nelimitandu-se la utilizarea de catre dvs. a continutului, marci inregistrate, nume comerciale, materiale cu drept de autor sau patentate sau alte drepturi de proprietate intelectuala.

  Clever host isi rezerva dreptul ca pe cheltuiala sa, sa isi asume apararea si controlul a oricarei garantii din partea dvs., dar facand acest lucru nu va scuteste de obligatie de garantie din partea dvs.

  Ati luati la cunostinta ca Clever Host poate stabili practici si limitari generale ale folosirii Serviciului.

  Clever Host isi rezerva dreptul de a modifica sau intrerupe temporar sau permanent Serviciul (sau orice componenta a acestuia) cu sau fara preaviz, in orice moment. Sunteti de acord ca PFA Preda G. Gabriel nu este raspunzator dvs sau unei alte parti de orice modificari, suspendari sau intreruperi ale Serviciului.

  Domeniile se inregistreaza pe o perioada minima de 1 an si se reinnoiesc optional pentru folosinta lor. Clientul este unicul detinator al dreptului de folosinta. Incetarea folosintei domeniilor se face in momentul in care, dupa 3 notificari successive, clientul nu efectueaza o noua plata anuala.

  Inregistrarea si utilizarea domeniilor premium este supusa unor conditii speciale de taxare si utilizare.

  Utilizarea platformei noastre de inregistrare domenii pentru request-uri multiple in scopul inregistrarii rapide a domeniilor premium este supusa unor conditii speciale de pret si utilizare.

  Transferul domeniilor premium este, deasemenea, supus unor conditii speciale de pret obtinute prin negociere cu clever-host.ro .

  Platforma noastra nu are capacitatea de a determina pretul unui domeniu daca acesta este premium. Astfel, noi putem indica disponibilitatea domeniului si permitem plasarea comenzii cu pretul standard. Daca domeniul este declarat de autoritatea emitenta ca fiind premium, atunci vom proceda imediat la returnarea sumei platite de client si la informarea acestuia cu privire la statutul domeniului si la pretul cerut de autoritatea emitenta pentru inregistrarea acestuia.

  In cazul domeniilor care nu au terminatia .RO, inregistrarea acestora se realizeaza doar dupa confirmarea platii conform facturii proforme emise prin formularul de comanda. Daca intre data depunerii comenzii si data confirmarii platii numele de domeniu care se doreste a fi achizitionat este inregistrat de catre un tert beneficiar, vi se acorda fie posibilitatea de a vi se returna contravaloarea in lei a facturii proforme + 2%, la cursul BNR din ziua emiterii facturii, fie de a inregistra un alt nume de domeniu cu aceeasi terminatie.

  Declinarea responsabilitatii

  INTELEGETI SI SUNTETI DE ACORD CU FAPTUL CA:

 • UTILIZAREA SERVICIULUI SE FACE PE RISCUL DVS. SERVICIUL ESTE FURNIZAT PE BAZA: "ASA ESTE". PFA Preda G. Gabriel NU ISI ASUMA RESPONSABILITATEA SI NU ACORDA GARANTII DE NICI UN FEL, NICI IN MOD EXPLICIT NICI IMPLICIT, INLUZAND, DAR NELIMITANDU-SE LA GARANTIILE DE COMERCIALIZARE OBISNUITE, LA POTRIVIREA PENTRU UN SCOP ANUME.
 • ORICE MATERIAL DOWNLOADAT SAU IN ALT MOD OBTINUT PRIN FOLOSIREA SERVICIULUI SE REALIZEAZA LA DISCRETIA SI RISCUL DVS SI CA SUNTETI SINGURUL RESPONSABIL PT ORICE STRICACIUNE A COMPUTERULUI DVS SAU PIERDEREA DE DATE REZULTATA IN URMA DOWLOADARII UNOR MATERIALE.
 • MECANISMELE DE SECURITATE INCORPORATE IN SOFTWARE(SISTEM) CUNOSC LIMITARI EFECTIVE/INERENTE, DVS AVAND RESPONSABILITATEA DE A IDENTIFICA EXACT NECESITATILE DVS.
 • Clever Host PRIN PREZENTUL ACORD SAU ALTI TERMENI FURNIZATI NU GARANTEAZA CA:

 • SERVICIUL SE POTRIVESTE EXACT CERINTELOR DVS..
 • SERVICIUL VA FUNCTIONA NEINTRERUPT, IN SIGURANTA SI FARA ERORI.
 • REZULTATELE OBTINUTE PRIN FOLOSIREA SERVICIULUI VOR FI FARA GRESEALA SI DE INCREDERE.
 • CALITATEA PRODUSELOR, SERVICIILOR, INFROMATIILOR SAU ALTOR MATERIALE CUMPARATE SAU OBTINUTE DE DVS PRIN SERVICIU VOR INDEPLINI ASTEPTARILE DVS.
 • ORICE EROARE A SOFTWARE-ULUI VA FI CORECTATA.
 • NICI UN SFAT SAU INFORMATIE, ORALA SAU SCRISA, OBTINUTA PRIN SAU DE LA SERVICIU NU CREEAZA ORICE ALTE GARANTII NEPRECIZATE IN ACTUALUL ACORD.
 • PFA Preda G. Gabriel NU ISI ASUMA RESPONSABILITATEA PENTRU NERESPETAREA TERMENELOR LIMITA , PENTRU STERGEREA, NEFURNIZAREA SAU STOCAREA ERONATA A ORICAREI FORME DE COMUNICARE SAU ORICAROR SETARI PERSONALIZATE UTILIZATE DE DVS.
 • PFA Preda G. Gabriel VA FACE EFORTURI INSEMNATE PENTRU A INTRETINE SERVICIUL, TOTUSI, PFA Preda G. Gabriel NU RASPUNDE PT STRICACIUNI, PIERDERI DE DATE, DETALII DE CLIENT SAU DETALII DE VANZATOR, VENIT SAU ALTE PAGUBE PRODUSE AFACERILOR DATORATE INTARZIERILOR, TRANSMITEREA GRESITA SAU NETRANSMITEREA INFORMATIILOR, DATORATE RESTRICTIEI SAU INTRERUPERII ACCESULUI, BUG-URILOR SAU ALTOR ERORI, FOLOSIRII NEAUTORIZATE DATORATE IMPARTIRII ACCESULUI LA SERVICIU, SAU ALTOR INTERACTIUNI CU SERVICIUL.
 • SUNTETI RESPONSABIL DE INTRETINEREA SI SALVAREA IN SIGURANTA (BACK-UP) DATELOR DVS SI DE ORICE INFORMATIE STOCATA PRIN SERVICIU.
 • Limitarea obligatiilor

  INTELEGETI SI SUNTETI DE ACORD CU FAPTUL CA PFA Preda G. Gabriel , ASOCIATII SAI SAU ALTI PARTENERI, DIRECTORII , ACTIONARII SAU ANGAJATII PFA Preda G. Gabriel NU AU OBLIGATII PENTRU ORICE PAGUBA DIRECTA, INDIRECTA, SPECIALA, EXEMPLARA, INCLUSIV, DAR NELIMITANDU-SE NUMAI LA PAGUBE DE PIERDERE DE CASTIGURI VIITOARE, BUNACREDINTA, FOLOSIRE, DATE SAU ALTE BUNURI INTANGIBILE (CHIAR DACA ATI AVERTIZAT PFA Preda G. Gabriel DE POSIBILITATEA UNOR ASEMENEA PIERDERI), REZULTAND DIN:

 • FOLOSIREA SAU IMPOSIBILITATEA FOLOSIRII SERVICIULUI. ERORI, DEFECTE, OMISIUNI INTARZIERI IN OPERATII SAU TRANSMISII SAU ORICE ALTA NEREGULA A BUNULUI MERS AL SERVICULUI SAU A SOFTWARE-ULUI. COSTUL PROCURARII DE BUNURI SAU SERVICII PENTRU INLOCUIREA CELOR CUMPARATE SAU OBTINUTE PRIN MESAJE SAU TRANZACTIILOR REALIZATE PRIN SERVICIU.
 • ACCES NEAUTORIZAT SAU ALTERAREA TRANSMISIILOR DVS SI DATELOR. DECLARATIILOR SI COMPORTAMENTULUI UNEI ALTE PARTI FATA DE SERVICIU. ORICE BUN SAU SERVICIU OFERIT SAU VANDUT PRIN INTERMEDIUL SERVICIULUI. ORICE ALTA SITUATIE REFERITOARE LA SERVICIU SAU LA SOFTWARE.
 • Legea aplicabila si forta majora

  Legea aplicabila TCU si relatia dintre dvs si Clever Host va fi sub incidenta legilor Statului Roman.

  Cu exceptia obligatiei de a efectua plati, niciuna dintre parti nu va fi responsabila pentru orice esec sau intarziere in actiunile sau inactiunile sale reglementate de acesti TCU daca acestea se datoreaza unei cauze pe care nu o poate controla cum ar fi (dar nelimitandu-se la acestea) acte de razboi, acte guvernamentale, intreruperea Internetului (care sa nu rezulte din actiunile sau inactiunile lui PFA Preda G. Gabriel ), fenomene naturale, cutremure, embargouri, sabotaj, conflicte de munca. Aceste cauze de forta majora trebuie notificate celelalte parti promt.

  Partea aflata in caz de forta majora trebuie sa utilizeze eforturi comerciale rezonabile ca sa corecteze prompt orice disfunctionalitate sau intarziere.

  Daca Clever Host nu este in stare sa poata oferi Serviciul pentru o perioada de 30 de zile consecutive din cauza unui eveniment de forta majora continuu, dvs. veti putea rezilia Serviciul, dar PFA Preda G. Gabriel nu va avea nici o obligatie in legatura cu asta.

  Relatia dintre parti

  Acest acord nu va stabili nici o relatie de parteneriat, asociatiune in participatiune, relatii de munca, franciza sau agentie intre PFA Preda G. Gabriel si dvs. Nici PFA Preda G. Gabriel , nici dvs. nu veti avea puterea de a lega cealalta parte sau sa creeeze obligatii pentru cealalta parte fara a avea un consimtamant prealabil de la aceasta, in scris, cu exceptia celor precizate expres in acest acord.

  PFA Preda G. Gabriel si dvs. sunteti de acord ca, exceptand cele precizate expres in acest acord, nu vor exista terti beneficiari ai acestui acord, cum ar fi companiile de asigurari pentru orice parte sau utilizatorii dvs, fara ca acest exemplu sa fie limitativ.

  PFA Preda G. Gabriel si dvs. sunteti de acord ca, exceptand cele precizate expres in acest acord, nu vor exista terti beneficiari ai acestui acord, cum ar fi companiile de asigurari pentru orice parte sau utilizatorii dvs, fara ca acest exemplu sa fie limitativ.

  Clauze finale

  Acest TCU constituie un acord dintre PFA Preda G. Gabriel si dvs. si va guverneaza utilizarea serviciilor, constituind contractul de prestari servicii incheiat intre dvs. si PFA Preda G. Gabriel . Puteti de asemenea sa va aflati sub autoritatea altor termeni aditionali sau conditii de utilizare ce se aplica in momentul in care utilizati alte servicii PFA Preda G. Gabriel , continut sau software al unui tert.

  Daca orice prevedere a acestor TCU sau altor documente incorporate este dovedita de o institutie competenta ca fiind invalida, partile sunt de acord ca aceasta institutie sa incerce sa ia in consideratie intentiile partilor asa cum sunt reflectate in prevedere, iar restul prevederilor ramanand in vigoare.

  Sunteti de acord ca fara a tine seama de alta lege sau statut, orice revendicare sau pricina ce reiese din acesti termeni sau sunt legati de utilizarea serviciilor sau a TCU trebuie inaintata in decurs de un an dupa ce aceasta cerere a fost ridicata sau va fi pentru totdeauna clasata. Titlurile sectiunilor in acesti termeni sunt numai pentru convenienta si nu au nici un efect legal sau contractual.

  PFA Preda G. Gabriel .

  Powered by WHMCompleteSolution