Fără îndoială extensia de domeniu .ro este extensia săptămânii, pentru că astăzi intră în vigoare noul sistem de înregistrare al domeniilor .ro.
Domeniu .ro in reducere!

Iată care sunt noutățile care se aplică începând cu 1 martie 2018:

 

  • Toate domeniile .ro vor avea o taxă anuală. Se poate face plata pe minimum 1 an și maximum 10 ani. Vezi în contul de client Hosterion în ce dată expiră domeniul tău. Indiferent de data expirării, în perioada 1 martie – 1 iunie 2018 nu va fi suspendat niciun domeniu pentru neplată.
  • Pentru prima data în istoria domeniilor .ro se vor elibera unele domenii .ro, pentru că vor fi șterse si vor deveni libere să fie înregistrate de către oricine, primul venit, primul servit. Data exactă a ștergerii se face conform unui algoritm și după o perioadă de grație.
  • Înregistrarea domeniilor .ro se va face direct pe numele clientului, deci vor apărea datele acestuia în WHOIS. Se păstrează măsura de protejare a datelor persoanelor fizice. Dacă domeniul este înregistrat pe o companie (sau altfel de organizație) datele de contact ale acesteia vor apărea public în WHOIS, iar dacă domeniul .ro este înregistrat pe o persoană fizică, atunci nu se vor afișă public datele de contact ale acesteia.
  • Schimbarea deținătorului unui domeniu .ro se face plătind taxa de înregistrare pe 1 an.
  • Transferul de la un registrar (partener ROTLD) se face în continuare gratuit

Clienții CLEVER-HOT pot vedea în zona de client data expirării fiecarui domeniu. Data expirării se poate vedea și la ROTLD.Sâmbătă, Martie 3, 2018« înapoi

Powered by WHMCompleteSolution